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COM Mini English Lesson #351

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Robert先生の
英語レッスン


to add, to mix in 

(料理用語)

 

If you enjoy cooking or baking, you will often use the above verbs.

To add, to mix inは何か料理したり焼いたりするときに、よく使われる動詞です。

 

1.      To add (an ingredient)

Although ‘put in’ is used, ‘add’ is simpler and more common.

Ex. “When the mixture starts to thicken, add the cream.”

 

加える(材料を)

put in’という動詞も使われますが‘add’はもっと簡単で、もっとよく使われています。

例:混ぜた材料がドロッとしてきたらクリームを加えます

 

 

2.   To mix in (an ingredient)

This combines ‘add’ and ‘mix’ in one phrasal verb.

Ex. “Remove from the heat, then mix in the carrots.”

 

混ぜる(材料を)

これは‘add’‘mix’を合わせて1つの群動詞にしたものです。

例:火からおろし、ニンジンを混ぜ合わせます。

 

‘Mix’ can be replaced with ‘stir’ if the mixing should be done slowly.

Ex. “Finally, stir in the milk.”

 

ゆっくりとmixするときは ‘mix’の代わりに‘stir’を使うこともできます。

例:最後にミルクをゆっくりと混ぜ合わせます。

 

And it can be replaced with ‘fold’ if the ingredient is very delicate.

Ex. “Then fold in the chocolate mixture carefully.”

 

また、材料がとても細かい時は‘fold’という動詞を使います。

例:それからチョコレートの材料を合わせたものを、そっと丁寧に混ぜ合わせます。


No 065

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